Maashavenweg 14

T   010 429 34 88
F   010 429 26 32

Nieuwe leerlingen

U kunt uw zoon/dochter alvast online aanmelden. Na ontvangst van het aanmeldformulier nemen wij graag contact met u op om een afspraak te maken.

Aanmelden voor klas 1 van vrijeschool De Kaap?
Dat kan door telefonisch of per e-mail contact op te nemen met dhr. Zoutendijk. mzoutendijk@lmc-vo.nl of 010429 34 88

Aanmeldformulieren:

Heeft u vragen of graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via 010 429 34 88, maar uiteraard ook via info@youngbusinessschool.nl

Aanmelden en toelating:
Leerlingen met een advies tl/mavo, gl, kbl of bbl (met of zonder LWOO) van de basisschool kunnen zich aanmelden. Inschrijving graag via een telefonische afspraak. Ook verzorgen wij Vrijeschoolonderwijs. Vrijeschool de Kaap is een afdeling binnen onze school. Ook deze afdeling biedt vmbo-onderwijs voor alle leerwegen (bl t/m tl).
Toelating vindt plaats op basis van de gegevens en het advies van de basisschool en in overleg met de intake-commissie van onze school.
Wanneer al je gegevens zijn ingeleverd en verwerkt, word je uitgenodigd voor een proefdag. Tijdens deze proefdag ga je o.a. aan de slag met een gymles, werk je aan groepsopdrachten, voeren we een gesprek met je en neem je deel aan een theorieles. Zo krijgen we een mooi beeld van wie jij bent en wat jij kan en aan de hand van die bevindingen bekijkt de intakecommissie in welke groep je past.

Meer informatie over de plaatsingswijzer vindt u hier.

Young Business School Rotterdam
Maashavenweg 14