Maashavenweg 14

E   info@youngbusinessschool.nl

Nieuwe leerlingen

Maak kennis met Young Business School en vrijeschool de Kaap

De aanmeldingsprocedure volgt de richtlijnen van de Rotterdamse Overstap Route.
Vanaf 21 februari 2022 kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor klas 1 van schooljaar 2022-2023.
Aanmelden kan tot 18 maart 2022.

Heeft u vragen of graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via 010 429 34 88, maar uiteraard ook via info@youngbusinessschool.nl

Aanmelden en toelating:
Leerlingen met een advies tl/mavo, gl, kbl of bbl (met of zonder LWOO) van de basisschool kunnen zich aanmelden. Inschrijving graag via een telefonische afspraak. Ook verzorgen wij Vrijeschoolonderwijs. Vrijeschool de Kaap is een afdeling binnen onze school. Ook deze afdeling biedt vmbo-onderwijs voor alle leerwegen (bl t/m tl).
Toelating vindt plaats op basis van de gegevens en het advies van de basisschool na overleg met de intake-commissie van onze school. Daarnaast hanteren wij twee voorrangsregels. Leerlingen met een broer of zus op school en leerlingen die afkomstig zijn van een PO vrijeschool. Deze laatste regel geldt alleen voor vrijeschool de Kaap.
Wanneer al je gegevens zijn ingeleverd en verwerkt, krijg je hier bevestiging van.

Alle leerlingen die geplaatst worden volgen dit schooljaar nog een brugklaswendag. Tijdens deze ga je alvast wennen aan je nieuwe school en leer jij je nieuwe klasgenoten en mentor kennen.

Meer informatie over de plaatsingswijzer vindt u hier.

Young Business School Rotterdam
Maashavenweg 14