Maashavenweg 14

T   010 429 34 88
E   info@youngbusinessschool.nl

(online) Aanmelding en toelating

U kunt uw zoon/dochter vanaf 21 februari aanmelden voor schooljaar 2022-2023.

Aanmelding- en plaatsingsprocedure schooljaar 2022 – 2023 voor leerlingen van groep 8, voor leerjaar 1

OFFICIELE AANMELDING

• De aanmeldperiode is van 21 februari 2022 tot en met 18 maart 2022 16:00. U kunt voor die tijd langskomen om het aanmeldformulier in te vullen. U levert dan ook het adviesformulier van de basisschool + de unieke code voor het Onderwijskundig Rapport bij ons in. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

PLAATSINGSPROCEDURE

• In de meeste gevallen zal een aanmelding leiden tot een plaatsing. Een uitzondering kan er gemaakt worden indien de school niet in het juiste onderwijs of in de juiste ondersteuning kan voorzien. Ook is het mogelijk dat, bij overaanmelding, wij moeten gaan loten. Uiterlijk 25 maart maakt de school bekend of er geloot moet worden en of uw zoon/dochter geplaatst is of niet.
  • In het geval van overaanmelding en loting hanteren wij twee voorrangsregels:
    • Voorrangsregel 1: Leerlingen met een broer of zus op school.
    • Voorrangsregel 2: Leerlingen die afkomstig zijn van een PO vrije school. (deze regel geldt alleen voor vrijeschool de Kaap)
  • Voor schooljaar 2022 – 2023 zijn er op de Young Business School in ieder geval 100 plaatsen beschikbaar in het eerste leerjaar. Hier horen ook de leerlingen van vrijeschool De Kaap bij.

Young Business School Rotterdam
Maashavenweg 14 3072 AZ  Rotterdam
T  010 429 34 88

Contactpersonen