Maashavenweg 14

T   010 429 34 88
F   010 429 26 32

(online) Aanmelding en toelating

U kunt uw zoon/dochter vanaf februari 2020 online aanmelden. Zodra de officiële aanmeldperiode is gestart wordt er contact met u opgenomen.

Aanmelding- en plaatsingsprocedure schooljaar 2020 – 2021 voor leerlingen van groep 8, voor leerjaar 1

OFFICIELE AANMELDING

Voor leerlingen zonder LWOO-indicatie / advies

• Aanmelden kan vanaf  2 maart 2020 tot en met 12 maart 2020. U kunt dan langskomen om het aanmeldformulier in te vullen. U levert dan ook het adviesformulier van de basisschool + de unieke code voor het Onderwijskundig Rapport bij ons in. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
  • Ook kunt u de gegevens via dit formulier of telefonisch doorgeven. Let wel: U moet dan wel de unieke code voor het Onderwijskundig Rapport aan ons doorgeven. U hoeft dan niet bij ons langs te komen.

PLAATSINGSPROCEDURE

• In de meeste gevallen zal een aanmelding leiden tot een plaatsing. Een uitzondering kan er gemaakt worden indien de school niet in het juiste onderwijs of in de juiste ondersteuning kan voorzien. Ook is het mogelijk dat, bij overaanmelding, wij moeten gaan loten. Uiterlijk 19 maart maakt de school bekend of er geloot moet worden en of uw zoon/dochter geplaatst is of niet.
  • Voor schooljaar 2020 – 2021 zijn er op de Young Business School in ieder geval 100 plaatsen beschikbaar in het eerste leerjaar. Hier horen ook de leerlingen van vrijeschool De Kaap bij.

Young Business School Rotterdam

Maashavenweg 14 3072 AZ  Rotterdam

T  010 429 34 88

Contactpersonen