Maashavenweg 14

T   010 429 34 88
E   info@youngbusinessschool.nl

(online) Aanmelding en toelating

Aanmelding- en plaatsingsprocedure schooljaar 2022 – 2023 voor leerlingen van groep 8, voor leerjaar 1

OFFICIËLE AANMELDING

• De aanmeldperiode is van 21 februari 2022 tot en met 18 maart 2022 16:00.
    U kunt voor die tijd langskomen om het aanmeldformulier in te vullen. U levert dan ook het adviesformulier van de basisschool + de unieke code van Onderwijs Transparant bij ons in. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
  • Aanmeldingen voor de Young Business School kunnen ook digitaal het aanmeldformulier invullen.
  • Aanmeldingen voor vrijeschool de Kaap kunnen hiervoor contact opnemen met mevr. van Mourik, mmourik@lmc-vo.nl.
  • Let op: een aanmelding is pas officieel op het moment dat u de unieke code van Onderwijs Transparant heeft doorgegeven. Op dat moment ontvangt u van ons een aanmeldnummer.

PLAATSINGSPROCEDURE

• In de meeste gevallen zal een aanmelding leiden tot een plaatsing. Een uitzondering kan er gemaakt worden indien de school niet in het juiste onderwijs of in de juiste ondersteuning kan voorzien. Ook is het mogelijk dat, bij overaanmelding, wij moeten gaan loten. Uiterlijk 25 maart maakt de school bekend of er geloot moet worden en of uw zoon/dochter geplaatst is of niet.
  • In het geval van overaanmelding en loting hanteren wij twee voorrangsregels:
    • Voorrangsregel 1: Leerlingen met een broer of zus op school.
    • Voorrangsregel 2: Leerlingen die afkomstig zijn van een PO vrije school. (deze regel geldt alleen voor vrijeschool de Kaap)
  • Voor schooljaar 2022 – 2023 zijn er op de Young Business School in ieder geval 100 plaatsen beschikbaar in het eerste leerjaar. Hier horen ook de leerlingen van vrijeschool De Kaap bij.

Extra informatie of langskomen?

Bent u geïnteresseerd in de school en heeft u behoefte aan extra informatie?
Dat kan!
Neem dan contact met ons op via 010 - 429 34 88 en vraag naar één van de contactpersonen of stuur ze een e-mail:

Contactpersonen
1e jaars leerlingen:
Young Business School : Mevr. C. van Dijk, cvdijk@lmc-vo.nl
Vrijeschool de Kaap: Mevr. Mourik, mmourik@lmc-vo.nl

Zij-instroom leerjaar 2:
Mevr. M. Blok : mblok@lmc-vo.nl

Zij-instroom leerjaar 3:
Dhr. van der Leer : dvdleer@lmc-vo.nl

OPEN DAGEN

Aanmelden schooljaar 2022-2023

Interesse in onze school?

Kijk dan hier hoe u zich kunt aanmelden.