Maashavenweg 14

3072 AZ Rotterdam
T   010 429 34 88
E   info@youngbusinessschool.nl

Een kijkje achter de schermen
Gezien de huidige ontwikkelingen is het op dit moment niet mogelijk om de Open Dag van zaterdag 23 januari en woensdag 17 februari in de huidige vorm door te laten gaan.

Onze Open Dagen vinden plaats op:

• Zaterdag 23 januari 2021 van 10:30 - 14:00. Afgelast ivm Corona maatregelen
  • Woensdag 17 februari 2021 van 14:00 - 17:00 en van 19:00 - 21:00. Afgelast ivm Corona maatregelen

Geïnteresseerde ouders/leerlingen kunnen zich aanmelden om een rondleiding door school te krijgen op woensdagmiddag 27 januari, woensdagmiddag 2 februari of woensdagmiddag 17 februari. (andere momenten in overleg)
Mocht u hier interesse in hebben en/of behoefte hebben aan extra informatie?
Dat kan!
Neem dan contact met ons op via 010 - 429 34 88 en vraag naar één van de teamleiders of stuur ze een e-mail:
Mevr. C. van Dijk, cvdijk@lmc-vo.nl (Young Business School) of mevr. Mourik, mmourik@lmc-vo.nl (vrijeschool de Kaap).

Aangezien de huidige situatie het misschien niet mogelijk maakt om de scholen te bezoeken is het voor veel groep 8 leerlingen lastig om erachter te komen welke school goed bij ze past. Om een beetje een beeld te krijgen van de YBSR en/of vrijeschool de Kaap hebben we voor al deze leerlingen een workshop gemaakt die online te bekijken is. Zo is het mogelijk om vanuit thuis toch een beetje de school te leren kennen.

Workshop vrijeschool de Kaap

Workshop Young Business School