Maashavenweg 14

3072 AZ Rotterdam
T   010 429 34 88
E   info@youngbusinessschool.nl

Internationaal

Internationaal

YBSR is een echt Rotterdamse school. De Rijnhaven grenst aan onze locatie. Rondom de school, op Katendrecht, vind je een wereld aan mogelijkheden op het gebied van internationale handel.

Je bent bij onze Young Business School aan het goede adres voor nationale- en internationale handel en wandel rond een onderneming. Je leert hoe je een ondernemingsplan opzet, hoe bankzaken werken, je krijgt Spaans en lessen Wereldoriëntatie. Daarbij word je gecoacht door mensen uit het bedrijfsleven. Onze Business School is een echt Rotterdamse school. De Rijnhaven grenst aan onze locatie. Op Katendrecht, rondom de school, vind je een wereld aan mogelijkheden.

Ook in de bovenbouw van de mavo-afdeling zijn variatie en levensecht leren belangrijk. Zo volg je een internationaal gericht programma: Rotterdam & de Wereld.

Global Citizenship

Niet alleen jij ontwikkelt je; ook de samenleving is volop in beweging. Doordat de wereld steeds meer digitaal wordt, vervagen de grenzen en wordt onze omgeving steeds internationaler. Het is dan ook belangrijk om meer te weten te komen over – en contact te hebben met de landen om ons heen, met de veelheid aan culturen en met de talen die gesproken worden.

Op de YBSR is er veel aandacht voor de wereldtalen Engels en Spaans, internationale oriëntatie tijdens de lessen en internationale contacten. Denk hierbij aan het vak Wereldoriëntatie, een taaldorp op school en een buitenlandse reis. Op deze manier maak jij intensief kennis met de wereld buiten Nederland, leer je verder kijken dan je neus lang is en behaal je bij de YBSR niet alleen je vmbo/mavo-diploma, maar ook het Global Citizen-certificaat. 

 

Ga snel naar